50 jaar ANDUSTA met een nieuw jasje

Op vrijdag 23 september hebben wij ons 50-jarig bestaan gevierd. Samen met zeer vele gastenĀ  hebben we deze mijlpaal gevierd en onze oprichter dhr Toon van Duijnhoven in het voetlicht gezet. Een borstbeeld van Toon en zijn inmiddels overleden echtgenote en medeoprichtster Jo werd hierbij onthult.

Gelijktijdig hebben we onze nieuwe huisstijl en logo gepresenteerd en ook ons nieuwe kantoorgebouw met kantine en personeelsruimtes geopend. Vol trots hebben we de deuren geopend voor een rondleiding door ons nieuwe gebouw en onze productieruimtes. De reacties van onze bezoekers waren overweldigend. Met een feestje met klanten, leveranciers en andere relaties en natuurlijk onze medewerkers hebben we de dag afgesloten.

In plaats van cadeaus te mogen ontvangen hebben we gekozen voor een bijdrage aan stichting Support Casper ten bate van onderzoek naar alvleesklierkanker. De opbrengst hiervan zullen we met veel plezier aan hen overhandigen.

Op zaterdag 24 september hebben we de deuren nogmaals open gezet voor een algemene open dag. Meer dan 1000 bezoekers toonden hun belangstelling en de vele felicitaties en complimenten waren overweldigend.

We willen iedereen danken voor hun getoonde interesse, felicitaties en giften. In het bijzonder willen we al onze medewerkers danken voor hun bijdrage aan deze geslaagde dagen.

Bekijk onderstaand onze video over deze dag: