Over Andusta

Modern en servicegericht productiebedrijf

Andusta Metaalindustrie is een toonaangevende producent van stalen binnendeurkozijnen, schuifdeurkozijnen en raamkozijnen voor verschillende toepassingsgebieden. Onze deurkozijnen vinden hun toepassing in de woningbouw, utiliteitsbouw en zorgbouw. We denken graag met onze klanten mee en stellen ons flexibel op om uw projecten succesvol in te vullen.

Voor de verkoop en verspreiding van onze kozijnen werken we samen met een uitgebreid netwerk van dealers verspreid over het hele land. Onder onze dealers treft u een aantal binnendeurfabrikanten die voor u een totaaloplossing kunnen verzorgen voor uw binnendeursparing, maar ook verschillende bouwmaterialenhandelaren.

Veelzijdig en betrouwbaar

Andusta is een veelzijdig familiebedrijf dat er al sinds 1972 alles aan doet om in te spelen op de eisen en wensen van haar klanten. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een solide producent van kwalitatief hoogwaardige producten.  Kernwaarden daarbij zijn flexibiliteit, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Over het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen is iedereen het eens. Ook Andusta wil hier aan bijdragen. We gaan zorgvuldig om met natuurlijke grondstoffen en doen er alles aan om de CO2-uitstoot terug te dringen. Intern streven we naar een continue verbetering op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid.