Houtindustrie Ideaal

Houtindustrie Ideaal is een no-nonsense deurenfabriek. Al sinds 1958 produceren we binnendeuren voor de woningbouw en de utiliteitsbouw. Wij maken deuren met reële functionaliteit voor een normale prijs. Wilt u een binnendeur met bijzondere specificaties zoals geluidwerende, brandwerende of verdieping scheidende deuren, dan bent u ook zeker bij ons aan het goede adres. Maar we zullen deze alleen adviseren en inzetten als de klant het ook écht nodig heeft.

Projecten worden van begin tot eind behandeld door één en dezelfde persoon. Voor u als klant betekent het dat u altijd één aanspreekpunt heeft en dat de lijnen zo kort en efficiënt mogelijk worden gehouden. Bouwprojecten kunnen zeer complex zijn. Hoe goed het project ook voorbereid is, er doen zich praktisch altijd situaties voor waardoor dingen veranderen. Houtindustrie Ideaal levert Just in Time, waardoor we in staat zijn zeer flexibel en snel te reageren op gewijzigde specificaties of ordergroottes.

Houtindustrie Ideaal denkt graag in uitdagingen. We denken met u mee over specifieke problemen en ontwikkelen samen met u speciale deuren met bijzondere specificaties. Ook voor onze standaard modellen staan de ontwikkelingen niet stil. Het verbeteren van het productieproces en de kwaliteit van de deuren is bij Houtindustrie Ideaal een continue proces.

klik hier voor website Ideaal